Pohjois-Karjalan Karhukoirayhdistys ry
Pohjois-Karjalan Karhukoirayhdistys ry Pohjois-Karjalan Karhukoirayhdistys ry
POHJOIS-KARJALAN KARHUKOIRAYHDISTYS

Ajankohtaista


Uudet nettisivut     Takaisin edelliselle sivulle


Hei!

 
Kesä tuli lopultakin ainakin tänne Juukaan, eikä koronasta tietoakaan. Korona sotki kyllä elämän niin karhukoirayhdistyksessä kuin vähän isommissakin ympyröissä.
 
Koronan takia siirretty näyttely pidetään elokuun alussa mikäli valtiovalta antaa siihen mahdollisuuden ja järjestäjä katsoo sen olevan mahdollista. Valmistaudumme siihen, että olemme tuolloin valmiit talkoilemaan. Jos käy niin, että näyttelyn järjestäminen ei ole mahdollista tiedotamme asiasta kaikilla käytössämme olevilla tavoilla.
 
Uudet kotisivut ovat nyt käytössämme joten tänne päivitetään kaikki yhdistyksen virallinen tiedotus. Toki muutkin tiedotuskanavat ovat käytössämme, watsappi ja fasebookki mutta näillä on paljon muutakin kuin yhdistyksen asioita. Kirjeetkin ovat vielä käytössä mutta niiden lähettelemisestä haluaisimme päästä eroon kustannussyistä.
 
Kiitän kaikkia jotka ovat olleet tekemässä tätä uudistusta, mielestäni meillä on nyt hyvät toimivat kotisivut käytössämme. Nettivastaavalle Kären Jounille erityisesti kiitokset. Jouni on tainnu yöt tehdä tätä hommaa, koska eihän sitä muutoin ole aikaa päivätyön ja kotihommien jälkeen.
 
Nyt on koirien peruskuntokausi meneillään, käytetäänhän koiria lenkillä, koska kesä on lyhyt ja kohta ollaan syksyssä ja karhumiehet ja naiset pääsee salolle koirineen. Unohtamatta niitä jotka aikovat kilpailla koirillaan, alkusyksy on tuloksen tekemisen aikaa.
 
 
Nautitaan kuitenkin kesästä ennen syksyä.
 
Ismo
 

Pohjois-Karjalan Karhukoirayhdistys
pj. Ismo Parkkinen
Juhontie 9
83900 Juuka
is.parkkinen(at)gmail.com
p.0405937752

Sastan logo
Klikkaa kuvaa päästäksesi Sastan verkkokauppaan

Sasta on Pohjois-Karjalan karhukoirayhdistys ry:n pääyhteistyökumppani vuodesta 2020

Kotisivut yhdistykselle tekee Kaakon Nettipalvelu Oy